söndag 28 april 2013

Good Night Lamp

Måste bara dela denna underbara idé! Good Night Lamp består av en familj av internet-kopplade lampor som pratar med varandra! När man tänder eller släcker den stora lampan, tänds/släcks också den lilla lampan. Den lilla lampan kan man alltså ge bort till någon, var som helst i världen (eller bara i ett annat rum), och de vet när man är tillgänglig eller inte. Genialiskt för de som har familj som bor en bit bort!


Och snygga är de också! De kommer till försäljning i september, men om man vill kan man förhandsbeställa redan nu på deras hemsida. Det man behöver är alltså en stor lampa, och så många små som man vill, de små kontrolleras av ens nära och kära, och den stora kontrollerar man själv.




Standardutföringen är valnöt, men det finns också flera material och färger att välja mellan. Man kan dessutom skriva på dem så man vet vems hus som är vems :)



Kolla in denna video

En till mamma och pappa, en till svärmor, en till svärfar... storebror, lillebror, gudbarn, kusiner.. nä, okej, fick precis upp en bild på näthinnan som visar en lång rad med blinkande lampor, så jag får nog fundera vidare på hur jag skal knäcka den nöten...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar