tisdag 20 november 2018

Julgranen - Joulukuusi

Jepp. Där kom den. Dagen jag aldrig trodde skulle komma. Dagen då vi beslöt oss för att gå över från Äkta till Fejk. Vi snackar julgran. All ära med charmen med att varje år trassla fram julgransbelysningen, klotta vatten över halva golvet för att granen sedan till slut tappar alla barr på golvet. De sista barren är bortstädade lagom till nästa jul. För att inte tala om den sorgliga synen av ett julgransskelett bakom husknkuten fram till våren, då man inser att julen hos oss faktiskt har varat ända in till påsken... Nej. I år blir det fejk.


Jag har alltid tyckt att plastgranar ser så hemska ut. Tills nu. Har hittat en riktigt fin variant med inbyggda små ledlampor. Och hör här, den har dimmer också! Den var lätt att montera och i tre delar så den tar knappt något utrymme då den ligger i lådan. Kraftiga grenar och naturlig form. 
Psst. Kolla in kulan i velour! Riktigt riktigt fin alltså!


Slutligen vill jag bara poängtera att granen i n t e står färdigklädd hemma hos oss! Jag pyntade halva granen inför fotografering häromveckan och nu har den förflyttats till butiken. 

Välkommen in och känn på den, skruva på dimmern och kanske få lite julstämning? Hoppas vi ses!


Suomeksi:
En olisi uskonut tätä päivää koittavan, mutta tänä vuonna vaihdamme aidon joulukuusen tekoversioon! Olen löytänyt täydellisen kuusen, jolla on sisäänrakennetut pienet led valot jotka lisäksi ovat himmennettäviä! Kuusi on todella aidon näköinen! Tervetuloa kauppaan katsomaan ja himmentämään! Kaupan päälle saat ehkä vähän joulufiilistä?

2 kommentarer:

  1. Snygg gran, säljer ni dem? Vad ligger priset på?

    SvaraRadera
  2. Hej, tack. Ja, vi säljer dem. 150cm kostar 189€, 180cm kostar 239€, 210cm kostar 309€ och 240cm kostar 399€. Med vänlig hälsning, Lena

    SvaraRadera

Kommentar