lördag 16 augusti 2014

Ute blir inne

Köpte snittblommor här om dagen och blev så besviken då de bockade redan nästa dag. Skulle få besök så jag ville ha nåt på bordet och kom på att det ju faktiskt finns mycket fint ute som man kan ta in. Drog upp en ormbunke med rot och allt som jag placerade i en stor vas och strödde på lite orkidéjord. Hade också lite prydnadsmossa som jag lade ner. Det blev så mycket bättre än buketten jag hade från förr. Summa summarum, det behöver varken vara komplicerat eller dyrt att få till ett snyggt och personligt arrangemang, naturen är så fin och ren som den är så varför inte plocka in en liten del av det den har att bjuda på? Men kom ihåg att om du inte plockar grejer från din egen tomt så är det fint att fråga markägaren om lov :)


Visst är tabletterna urläckra förresten? Vi fick dem i bröllopsgåva av en nära familjevän, handgjorda med kärlek! Tack Eeva :)


Arrangemanget blev ett trevligt samtalsämne och det blir nu spännande att se hur länge mitt experiment håller sig grön och fin... Ute hade den nog så småningom börjat förbereda sig för vintersömnen.


Ha en fin helg :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar