torsdag 21 augusti 2014

En god dag starter her!

Vad är väl mysigare än att bli väckt på morgonen med frukost eller en överraskning på sängen? Själv tycker jag nog i och för sig att det är lika mysigt att ställa i ordning och sedan uppleva reaktionen hos den som blir överraskad.. Men i alla fall :)


Detta är mitt bidrag i tävligen "en god dag starter her" av Norske Interiørblogger i samarbete med Ikea.Jag har av en gammal Ikea tavla lagat en bricka som man kan skriva korta eller långa meddelanden på med hjälp av en tusch för glas. Tuschen är bara att torka bort med lite fuktigt papper efteråt. Grävde fram gamla överblivna tygbitar som jag lade bakom glaset och vips kan jag nu variera uttrycket på brickan beroende på situationen. 


Inspirationen kommer från en härlig tradition från både min och min mans uppväxt som är att skriva små lappar till varandra som ligger framme i köket då man vaknar, eller kommer hem från skola eller jobb. Denna tavla är perfekt för det.Fast egentligen behöver man inte skriva så mycket heller..Då brickan inte används till bricka, kan den alltså hänga på väggen, fungera som kom-ihåg-tavla eller som ram till en fin teckning, eller kanske en kombination :)


Ha en riktigt god helg då den kommer, kanske överraska någon med frukost på sängen?


Ps. Inga bakelser gick till spillo efter fotograferingen :)

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tusen takk, Silje :) Veldig enkelt også :)

   Radera
 2. Så himla smart och fint :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Frida :) blir ju samtidigt väldigt personligt också :)

   Radera

Kommentar