lördag 15 oktober 2016

Om lördagspyssel och jeansleggings

Lördag. En dag då man har tid för allt hemmapyssel och mys med familjen. Som småbarnsmamma och obotlig pysslare vet jag hur skönt det kan vara att toffla runt i pyjamasen eller kalsongerna en hel lördag. Eller åtminstone fram tills det plingar på dörren, och man spurtar in i sovrummet för att byta kläder, i en fart som skulle bänka självaste Bolt. Men tro mig nu när jag säger att jag har hittat plagget som gör att man kan undvika denna situation, nämligen världens skönaste leggings!!


Det var min väninna Lisa som driver familjeföretaget Dress Like Marie som introducerade mig för jeansleggingsen. Det känns nu som min medborgerliga plikt att föra ordet vidare, eftersom de är otroligt mjuka, sköna och snygga och därför borde finnas i varje kvinnas garderob. I dessa kan man pyssla, mysa, leka och jobba (!) utan att det klämmer på någonstans! Hur bra som helst om du frågar mig. Jag rekommenderar dem av hela mitt hjärta! Idag har jag lagt heltäckningsmatta i trappan och stått på alla fyra med mattkniv och sax, jag och Alfons har lekt tåg innan vi åkte och hälsade på till jobbet och in en sväng via butiken innan vi kom hem. Ja, och nu sitter jag framför datorn. Allt utan att behöva byta kläder! Så himla praktiskt. Jeansleggingsen - min absoluta lördagsfavorit.


Mattan i trappan blev också en vinnare idag! Vi passade på att inviga den med en liten sagostund. Alfons i sina yllekalsonger, jag i mina favvoleggings.. och sonen utbrister klockrent: "Ojj va sööönt". Myslördag på sitt allra bästa!


Ha en riktigt mjuk och skön lördag alla godingar!

1 kommentar:

Kommentar