fredag 3 januari 2014

Best of 2013

Tänkte jag skulle dela med mig av det bästa från det gågna året före vi skjuter ut med ny fart in i 2014. Som någon slags tillbakablick eller sammanfattning av 2013, här är Tittimadiis nyårskarameller! :)


Låt oss börja med de bästa loppisfynden. Det blev många loppisfynd i 2013, men för att framhäva bara några få så är mässingsflugan en klar favorit, samt ljuslyktorna med de gröna glaskuporna som jag köpte för nästan ingenting. Vaserna från i somras är fortfarande något som gör en varm inombords då man ser dem, där de står så vackra tillsammans! Och sist men inte minst askkopparna i olika storlek.. Så vackra!


De bästa och roligaste DIY projekten var heller inte så lätt att plocka ut. Största projektet var nog Ikea hacker bokhyllan som egentligen skulle säljas men som fortfarande står kvar i arbetsrummet. Lampan tog längst tid i och med torktiden på betongen, men det är också ett projekt jag gärna gör igen! Hissgardinerna har varit populära och det bästa är ju att man får användning för vackra gamla lakan. Papperspåsen jag limmade tyg på är ett enkelt och roligt pyssel som också varmt kan rekommenderas :)


Den enväldiga juryn valde också ut de bästa recepten, där knäckebröden har varit en av favoriterna hos oss! Tog också med potatisen som vi planterade i kruka på terassen på försommaren, från varje potatis kommer det en hel tallrik nypotatis, genialiskt :) Cakepopsen är vackra, populära och enkla att göra. Mugcaken är en spännande historia, snabb och sunn frukost eller mellanmål. Riktigt smarrigt är det också!


Sista collaget är på lite blomster och grönt från det gågna året, vasen med Orkideerna som vägrar sluta blomma, Den japanska trädgården som mer eller mindre sköter sig själv <3 samt Magnolian som blommar mot alla odds och lite pioner på sitt vackraste! Med det är det väl på tid att sätta punkt för 2013 och se fram emot ett nytt år med massa loppisfynd, pysselprojekt och andra godsaker! In i dimman. Wiehooooo!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentar